Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Limousine huren in Vlaams-Brabant

voor elke speciale gelegenheid

Limousine huren in de provincie Vlaams-Brabant

Je wil voor jezelf en je gasten een limousine huren in de provincie Vlaams-Brabant voor een speciale gelegenheid? Limousines-Yves is dé limousinespecialist in Vlaams-Brabant.
Limousines Yves heeft een vestiging in Leuven van waaruit we u zo vlot mogelijk kunnen bereiken. We vervoeren u en uw gasten in en vanuit heel Vlaams-Brabant zonder beperkingen voor een zo gunstig mogelijke prijs.

In één van onze limousines naar elke bestemming in Vlaams-Brabant.

Wil je een limousine huren in Vlaams-Brabant of elders in het land? De limousine service van Limousines-Yves is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou beschikbaar. Bij Limousines Yves ben je zeker van de beste service die er is in België op het gebied van limousine vervoer. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat u kan genieten van een ontspannende tijd in één van onze limousines.

Wij vervoerder reeds klanten uit Leuven, Diest, Aarschot, Haacht, Tienen, Glabbeek, Landen, Zoutleeuw, Halle, Asse, Lennik, Vilvoorde, Meise, Londerzeel en Zaventem.

Bij limousines Yves kunt u limousines huren voor gezelschappen van meer dan 8 personen. Hiervoor kunnen wij naast de limousines uit ons eigen wagenpark ook collega limousineverhuurders contacteren om samen te werken.

Mogelijk arrangementen in Vlaams-Brabant

Voor enkele speciale gelegenheden in Vlaams-Brabant heeft Limousines Yves een aangepaste formule uitgewerkt, met verminderde prijzen, alles inbegrepen, zonder bijkomende kosten achteraf! Zo'n formule is een voorstel van ons, maar kunnen bij de bespreking nog makkelijk aangepast worden aan uw behoeften en wensen. Ontdek hier de arrangementen >>>

Limousine voor verschillende gelegenheden

Fotocollage limousine services

Offerte

We stellen vooraf steeds een correcte offerte op, die beantwoordt aan uw wensen en budget.

We maken van een rit in onze limousines niet zomaar vervoer van punt A naar B in Vlaams-Brabant, maar een unieke beleving van de eerste tot de laatste minuut. 

Aarzel niet om ons te contacteren om meer uitleg te geven over de mogelijkheden en de tarieven die we bij Limousines Yves toepassen voor het huren van een limousine in Vlaams-Brabant? Twijfel niet en neem contact met ons op via telefoonnummer +32 478 93 72 03 of het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search