Limousine huren in Antwerpen

Huur in Limousine in Antwerpen

Wenst u voor uzelf en uw gasten een limousine te huren in de provincie Antwerpen voor een speciale gelegenheid? Limousines-Yves is dé limousinespecialist in de provincie Antwerpen.

Limousines Yves heeft een vestiging in Herentals van waaruit wij u zeer snel kunnen bereiken. Wij vervoeren u en uw gasten vanuit Antwerpen zonder beperkingen voor de best mogelijke prijs.

In één van onze limo's naar waar u maar wilt binnen Antwerpen.

Naar het sportpaleis in Antwerpen, met zakenpartners naar Mechelen of een jubileum in Turnhout in een van onze limousines? Bij Limousines Yves zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

Wij vervoeren reeds gasten uit Geel, Arendonk, Brasschaat, Brecht Herentals, Hoogstraten, Mechelen, Mol, Kontich, Lier, Schilde, Westerlo, Willebroek, Zandhoven, Boom, Duffel, Puurs, Heist-op-den-Berg, Kapellen en Turnhout.

Bij limousines Yves kan u limousines huren voor groepen van meer dan 8 personen. Naast de limousines uit onze eigen vloot, kunnen wij ook bij collega limousine verhuurders terecht om samen te werken.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Mogelijke Arrangementen in Antwerpen

Voor sommige speciale gelegenheden in Antwerpen heeft Limousines Yves een aangepaste formule uitgewerkt, met verlaagde prijzen, alles inbegrepen, zonder extra kosten achteraf! Zo’n formule is een voorstel van ons, maar kan gemakkelijk aangepast worden aan uw noden en wensen tijdens het gesprek

Wit zwarte chrysler limousine zijkant
Witte Chrysler limousine op parking
Voorkant witte limousine
Concert met dansende mensen
Bentley Continental GT zijkant
Achterkant rolls royce wraith volledig zwart
Limousines yves logo

Select Our Services Here

Limousines yves logo

Select Our Services Here