Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bentley White huren

Voor elke gelegenheid brengen we deze Bentley White tot bij u. Daarna bent u de bestuurder en komen we deze Bentley White na afloop terug ophalen, ofwel blijft onze chauffeur tot uw beschikking.

Maak er een onvergetelijke dag en/of avond van met deze Bentley White.

Als je op zoek bent naar een Bentley White voor een speciale gelegenheid, waarom ga je dan niet voor deze Bentley White? Bentley White is een echte aanrader, perfect voor een avondje uit. Bentley White is één van onze favoriete auto's, je hebt de aandacht van iedereen wanneer je auto aankomt. Reizen in een Bentley White voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenavond of verjaardagsfeest. Er is ook ruimte voor het opbergen van tassen in de kofferruimte, zodat de limo kan worden gebruikt als transportmiddel voor luchthavenvervoer, VIPS of een nachtelijke reis.

Op het moment dat u in deze Bentley White stapt, zult u overladen worden door een weelde aan luxe. De Bentley White zal elke gast een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Richtprijs huur: € 1100 voor 4 uur.

Interesse in het huren van deze Bentley White? Kom gerust deze wagen bezichtigen op afspraak +32 478 93 72 03 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search