Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Wit-zwarte Chrysler limousine huren

Maak er een onvergetelijke dag en/of avond van met deze wit-zwarte Chrysler limousine.

Als je op zoek bent naar een wit-zwarte Chrysler limousine voor een speciale gelegenheid, waarom ga je dan niet voor een klassevolle Chrysler limousine? De Chrysler limousine is een echte aanrader, perfect voor elke gelegenheid. De Chrysler limousine is één van onze favoriete auto's, je hebt de aandacht van iedereen wanneer je auto aankomt. Je verplaatsen in een Chrysler limousine voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenavond of verjaardagsfeest. Er is ook ruimte voor het opbergen van tassen in de kofferruimte, zodat de limo kan worden gebruikt als transportmiddel voor luchthavenvervoer, VIPS of een nachtelijke reis.

Op het moment dat u in deze Chrysler limousine stapt, zult u overladen worden door een weelde aan luxe. Deze Chrysler limousine zal elke gast een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Richtprijs luxewagens: € 650 voor 3 uur.

Interesse in het huren van deze limousine? Kom gerust deze wagen bezichtigen op afspraak +32 478 93 72 03 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search