Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

witte Mammouth Limousine huren

Maak er een onvergetelijke dag en/of avond van met deze witte Mammouth limousine.

Als je op zoek bent naar een witte Mammouth limousine voor een speciale gelegenheid, waarom ga je dan niet voor een klassevolle Mammouth limousine? Deze witte Mammouth limousine is een echte aanrader, perfect voor elke gelegenheid. De Mammouth limousine is één van onze favoriete auto's, je hebt de aandacht van iedereen wanneer je auto aankomt. Je verplaatsen in een Lincoln limousine voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenavond of verjaardagsfeest. Er is ook ruimte voor het opbergen van tassen in de kofferruimte, zodat de limo kan worden gebruikt als transportmiddel voor luchthavenvervoer, VIPS of een nachtelijke reis.

Op het moment dat u in deze witte Mammouth limousine stapt, zult u overladen worden door een weelde aan luxe. Deze rwitte Mammouth limousine zal elke gast een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Deze Witte Mammouth limousine is de langste limousine die in Europa rondrijdt. Deze uitzonderlijk grote limousine is enig in België. Het is een SUV Crossovers van 5700 cc met 227 Kw/pk, waarmee gegarandeerd indruk zal maken op uw gasten.

Deze witte Mammouth limo heeft een extra zachte luchtvering en daarom een absoluut genot om in vervoerd te worden.

Deze witte Mammouth limousine is o.a. uitgerust met:

  • Bar incl. cava
  • CD/DVD soundsystem
  • DVD/LCD schermen
  • Getinte ruiten
  • Lederen bekleding
  • Airconditioning
  • Sfeervolle binnenverlichting en sterrenhemel

Met deze witte Mammouth limousine zouden we groepen tot 14 personen kunnen vervoeren. De Europese wetgeving staat ons niet toe meer dan 8 passagiers te vervoeren zonder een vergunning voor besloten busvervoer.

Interesse in het huren van deze limousine? Kom gerust deze wagen bezichtigen op afspraak +32 478 93 72 03 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Richtprijs luxewagens: € 650 voor 3 uur.

Interesse in het huren van deze witte Mammouth limousine? Kom gerust deze wagen bezichtigen op afspraak +32 478 93 72 03 of neem contact via belgiumlimo@gmail.com.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search