Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Zwarte Hummer Limousine huren

Zwarte limousine Hummer
Deze zwarte Hummer limousine is de meest robuste limousine die u bij ons kunt huren. Met zijn 3.7 liter V8 motor maakt deze Hummer een diepe indruk op inzittende en omstaanders. Als u een verpletterend entree wil maken op uw huwelijk, feest, VIP gasten, jubileum, kinder- en schoolfeest kies dan voor deze zwarte Hummer van Limousines Yves. Deze zwarte Hummer limousine wordt ook veel verhuurd voor reclamespots en unieke vrijgezellen activiteiten.

Maak er een onvergetelijke dag en/of avond van met deze zwarte Hummer limousine.

Als je op zoek bent naar een Hummer voor een speciale gelegenheid, waarom ga je dan niet voor deze klassieke Hummer H2? De Hummer is een echte feestlimousine, perfect voor een avondje uit. De Hummer is één van onze favoriete limousines, je hebt de aandacht van iedereen wanneer je auto aankomt. Reizen in een Hummer H2 limousine voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenavond of verjaardagsfeest. Er is ook ruimte voor het opbergen van grote tassen in de kofferruimte, zodat de limo kan worden gebruikt als transportmiddel voor luchthavenvervoer, VIPS of een nachtelijke reis.

Binnen heb je een geweldige selectie van entertainment. Er is een tv en videospeler, een muziekinstallatie en een intercom zodat u contact kunt houden met de bestuurder. Je ontvangt ook een gratis selectie drankjes om het feest echt van start te laten gaan!

Op het moment dat u in deze roze Hummer limousine stapt, zult u overladen worden door een weelde aan luxe. Deze Hummer zal elke gast een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Zwarte Hummer limousine
Witte Hummer limousine

Deze zwarte en witte Hummer limousines zijn o.a. uitgerust met:

  • Bar incl. cava
  • CD/DVD soundsystem
  • DVD/LCD schermen
  • Getinte ruiten
  • Lederen bekleding
  • Airconditioning
  • Sfeervolle binnenverlichting en sterrenhemel

In de meeste Europese landen is een rijbewijs B voldoende om een limousine te besturen. De Europese wetgeving staat ons niet toe meer dan 8 passagiers te vervoeren zonder een vergunning voor besloten busvervoer.

Interesse in het huren van deze limousine? Kom gerust deze wagen bezichtigen op afspraak +32 478 93 72 03 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Ons wagenpark telt momenteel 5 limousines: twee Lincolns, één Chrysler, één Cadillac en deze Hummer.

Onze zwarte Hummer limousine naar de keuring, klaar voor z'n eerste opdracht

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search