Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

roze Hummer limo

Waarom onze roze Hummer Limo huren?

Maak er een onvergetelijke dag en/of avond van met deze roze Hummer limousine.

Maak er een onvergetelijke dag en/of avond van en huur deze roze Hummer limo. Als je op zoek bent naar een roze Hummer limousine voor een speciale gelegenheid, waarom huur je dan niet onze roze Hummer limo? De roze Hummer limo huren is een echte aanrader, perfect voor elke gelegenheid. De roze Hummer limousine is één van onze favoriete auto's, je hebt de aandacht van iedereen wanneer je auto aankomt. Je verplaatsen in een roze Hummer limousine voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenavond of verjaardagsfeest. Er is ook ruimte voor het opbergen van tassen in de kofferruimte, zodat de limo kan worden gebruikt als transportmiddel voor luchthavenvervoer, VIPS of een nachtelijke reis.

Op het moment dat u in deze roze Hummer limousine stapt, zult u overladen worden door een weelde aan luxe. Deze roze Hummer zal elke gast een onvergetelijke beleving te bezorgen.

  • chauffeur inbegrepen
  • mogelijk om bepaalde dranken te laten voorzien op aanvraag
  • max. 8 personen per limousine

Interesse in het huren van deze roze Hummer limo? Kom gerust deze roze Hummer bezichtigen op afspraak +32 478 93 72 03 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search